A Lázár kastély blogja


Isten hozott! Bine aţi venit!
May 6, 2009, 11:22 am
Filed under: Uncategorized

Szeretettel köszöntöm! A gyergyószárhegyi Lázár kastély programjairól olvashat majd ezen az oldalon. Májusban indul útjára az “Éjszakák a Kastélyban” programsorozat, melynek célja, hogy a nyári hónapokban tartalmas kikapcsolódást, kulturális programokat kínáljon a medence lakóinak, illetve az éppen erre járó vendégeinknek. A programsorozat mindig hétvégén lesz, és egy esti órában kezdődik majd, de senki ne gondolja, hogy a hajnal majd a kastély valamelyik zugában találja, hisz a programok 1-2 órásak lesznek. Az első program az “Orient Express”, ami egy audiovizuális utazás lesz, és a résztvevők egy képzeletbeli Kelet- Európai útra indulhatnak. Részletek majd a következő bejegyzésben.
A programsorozatban lesz majd: színház, irodalom, zene is. Természetesen a már hagyományosnak számító programokról is értesülhetnek ezen a csatornán keresztül.

A legjobbakat kívánom és mindig várjuk szeretettel önöket!

Bine aţi venit. Am onoarea să vă anunţ, că pe acest site aveţi ocazia să aflaţi amănunte despre programele organizate în Castelul Lazar din Lăzarea. În luna mai lansăm serialul “Nopţi la Castel” cu intenţia de a oferi programe culturale în timpul verii pentru toţi localnici, dar şi pentru musafiri veniţi din alte părţi. Primul program este “Orient Express”,o călătorie audiovizuală în timpul communismului.
În serialul programului va mai fie: teatru, literatură şi muzică. Aici vă informăm şi despre programele tradiţionale a Castelului.

Vă urez numai bine şi vă aşteptăm cu mare bucurie!

Advertisements

3 Comments so far
Leave a comment

Tetszenek az újszerű kezdeményezések és a lap is!
Ha tehetem, rendszeres látogatója leszek az estéknek!
Sok sikert és kitartást kívánok a szervezőknek!

Szeretettel:

Éva

Comment by Mayer Éva

Gratulálok a bloghoz és az új elképzeléshez is. Kíváncsian várom a konkrétumokat és minden bizonnyal ott leszek minden fontosabb eseményen, ahogy eddig is.

Comment by Alíz

Asiful o gasiti mai jos nem helyes Afisul il gasiti mai jos a helyes , es communism az comunism egy m-el,nem rosz indulatbol mondom:)

Comment by Nem rosz indulat
Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s%d bloggers like this: